Könyvek

 

A Lámpás nyomában Küldetés, mely a Pokolba visz

Egy halandó és egy angyal. Egy kulcs. És egy démoni sereg, ami elválasztja őket egymástól.

Meddig terjed a mese világa? Mi választja el a valóságtól? És mit tehet egy hétköznapi lány, amikor átlépi a kettő közt húzódó határt?

Sarah felszolgálóként tengeti mindennapjait. Meg van róla győződve, hogy az angyalok és démonok a képzelet szüleményei, mégis ő talál rá a mennybéli lényre, Ronaelre.

Az angyalnak vissza kell szereznie az ellopott Lámpást az Alvilágból, ám csak akkor tud alászállni érte, ha megtalálja az emberek közt rejtőző Lovasokat. A számára ismeretlen közegben való eligazodáshoz szüksége van a lány segítségére. Együtt erednek a bukott angyalok nyomába, amivel hihetetlen események sora veszi kezdetét.

Sarah-t minden veszély ellenére elbűvöli az a világ, amelybe bepillantást nyer, miközben érzései Ronael iránt egyre inkább elmélyülnek – azok viszonzására azonban éppoly csekély az esély, mint küldetésük teljesítésére…

Egy angyalt szeretni még sosem volt ilyen kockázatos!
 

Olvass bele!


Az igaz szerelem

 A Trivium Egyesület 2020-ban Az igaz szerelem címmel novellapályázatot hirdetett. A pályázatra olyan írásokat vártak, amelyek egyedi és eredeti történetek, egy férfi és egy nő meghitt, romantikus kapcsolatát ábrázolják, a mindent elsöprő, igaz szerelmet, szenvedélyt, intenzív és mély érzelmeket, nem pedig egyéjszakás kalandot. A pályázó a kisepikai (novella vagy elbeszélés) műfajon belül bármilyen környezetbe (sci-fi, fantasy, történelmi, real-time stb.) belehelyezhette a történetét, de a középpontban a szerelem témájának kellett maradnia.
Ebben a kötetben a Trivium Egyesület szerkesztői által legjobbnak tartott novellák szerepelnek.

Olvass bele!


Kandalló és fahéj

Az EZ-Könyv Kandalló és fahéj novellapályázat legjobbjai. 21 szerző, 21 novella.
Beihuber Ádám, Bereck Imola, Bogár Erika, Borbíró Klára, Dovicsin-Péntek Csilla, Fehér Mónika, G.G.Doe, Guti Csaba, Kabdebon János, Olívia Keller, T.C. Lang, Major Mátyás Gábor, Megyeri Ágnes, Molnár Sára, Lovass Adél, Schwerteczky Adrienn, Stephanie Ford, Tihon Ágnes Virág, Tiszlavicz Mária, Urbán Ildikó, Velencei Rita

 

Olvass bele!