Megjelenések

Arany karácsony

A karácsony szellemében egy különleges antológia. A Vízió Könyvkiadó Egyesület meghívásos pályázatára tehetséges szerzőket kértünk fel, így született egy remek antológia, melyet szeretettel ajánlunk a karácsonyfa alá.

Várható megjelenés: 2023. november 30.

 
 
 
 
 
 

A varázslatos hógömb című novellám olvasható benne.

Olvass bele!


Cirkusz a moziban

113 novella az Irodalmi Rádió fennállásának 21. évfordulója alkalmából az Irodalmi Rádió szerkesztőségének alkotóitól.

A Késő bánat című novellám olvasható benne.

Olvass bele!


Halloween újragondolva

A Talentum House kiadó „Halloween újragondolva” c. pályázatának legjobb írásait tartalmazó tematikus antológia.
Megjelenés: 2023. 10. 31.

Az Ébredés című novellám olvasható benne.

Olvass bele!


Örökkék

Vajon mit hagyhatunk hátra az örökkévalóságnak? Leginkább a szavainkat, melyek leképezik lelkünk lenyomatát. Ebben a kékségben, mely lehet az ég, de akár az óceán is, mind egyek vagyunk, mégis különbözőek, akár a vízcseppek. Az Örökkék antológia rövidprózái és versei ízig-vérig kortársak és sokszínűek, melyek mindannyiunk szívéhez megtalálhatják az utat.

„Megfogtad a könyvet, mert megtetszett a borítója vagy az antológia címe. Megfordítottad és most épp a fülszöveget olvasod. Hamarosan belelapozol majd. Talán az elején kezded vagy valahol találomra felütöd. Egy verset olvasol el vagy egy novella címén akad meg a szemed. Benned is megvan az elmélyülés igénye, szeretsz olvasni. Hagyd, hogy a hol megmosolyogtató, hol meghökkentő, máskor megható, olykor nosztalgikus történetek és versek átjárják lelked legmélyebb bugyrait! Nyiss magadnak utat, merítkezz meg az írásokban, töltekezz belőlük!”

– Suba Csaba, KönyVelem youtube-csatorna

A Ha ló nincs, jó a szamár is című novellám olvasható benne.

Olvass bele!


Lakótelepi hófehér

Olyan nincs, hogy ne történjék semmi. Életterünktől függetlenül – legyen az akár egy nagyobb város vagy egy vidéki falu – valahol mindig zajlanak az események. Szerzőink pedig a kötetben olvasható rövid történeteikben megörökítik őket. Előkerülnek sztorik a szűk családi körből, a lakókörnyezetünkből, de akár a világ más pontjairól, eseményeiről is. Szomorú és vidám novellák, elbeszélések váltják egymást. Sok írás a valóságon alapul, de vannak, akik a fantáziájukat hívják segítségül, így tovább tágul a könyvben olvasható cselekmények univerzuma is. A kötet az Irodalmi Rádió fennállásának 20. évfordulója alkalmából készült.

 

A délutáni alvás című novellám olvasható benne.

Olvass bele!


Kandalló és fahéj

Az EZ-Könyv Kandalló és fahéj novellapályázat legjobbjai. 21 szerző, 21 novella.
Beihuber Ádám, Bereck Imola, Bogár Erika, Borbíró Klára, Dovicsin-Péntek Csilla, Fehér Mónika, G.G.Doe, Guti Csaba, Kabdebon János, Olívia Keller, T.C. Lang, Major Mátyás Gábor, Megyeri Ágnes, Molnár Sára, Lovass Adél, Schwerteczky Adrienn, Stephanie Ford, Tihon Ágnes Virág, Tiszlavicz Mária, Urbán Ildikó, Velencei Rita

 

 

 

A Főszereplő ajándékba című novellám olvasható benne.

Olvass bele!


Útravaló

„Elhagyom otthonom. Világgá indulok.
Kicsi batyumban útravalóul keveset viszek én.
De összezúzott faliórámból viszem a kakukkot,
és szabadon eresztem,
az erdő közepén.”

Konstantin Biebl

 

 

 

Az el nem csattant csók című novellám olvasható benne.

Olvass bele!


Az igaz szerelem

 A Trivium Egyesület 2020-ban Az igaz szerelem címmel novellapályázatot hirdetett. A pályázatra olyan írásokat vártak, amelyek egyedi és eredeti történetek, egy férfi és egy nő meghitt, romantikus kapcsolatát ábrázolják, a mindent elsöprő, igaz szerelmet, szenvedélyt, intenzív és mély érzelmeket, nem pedig egyéjszakás kalandot. A pályázó a kisepikai (novella vagy elbeszélés) műfajon belül bármilyen környezetbe (sci-fi, fantasy, történelmi, real-time stb.) belehelyezhette a történetét, de a középpontban a szerelem témájának kellett maradnia.
Ebben a kötetben a Trivium Egyesület szerkesztői által legjobbnak tartott novellák szerepelnek.

Az Ebben az életben című novellám olvasható benne.

Olvass bele!


A Lámpás nyomában Küldetés, mely a Pokolba visz

Egy halandó és egy angyal. Egy kulcs. És egy démoni sereg, ami elválasztja őket egymástól.

Meddig terjed a mese világa? Mi választja el a valóságtól? És mit tehet egy hétköznapi lány, amikor átlépi a kettő közt húzódó határt?

Sarah felszolgálóként tengeti mindennapjait. Meg van róla győződve, hogy az angyalok és démonok a képzelet szüleményei, mégis ő talál rá a mennybéli lényre, Ronaelre.

Az angyalnak vissza kell szereznie az ellopott Lámpást az Alvilágból, ám csak akkor tud alászállni érte, ha megtalálja az emberek közt rejtőző Lovasokat. A számára ismeretlen közegben való eligazodáshoz szüksége van a lány segítségére. Együtt erednek a bukott angyalok nyomába, amivel hihetetlen események sora veszi kezdetét.

Sarah-t minden veszély ellenére elbűvöli az a világ, amelybe bepillantást nyer, miközben érzései Ronael iránt egyre inkább elmélyülnek – azok viszonzására azonban éppoly csekély az esély, mint küldetésük teljesítésére…

Egy angyalt szeretni még sosem volt ilyen kockázatos!
 

Olvass bele!


Fény fókusz

Inspiráló és lélekemelő gondolatok és történetek több szerzőtől.

A Változás című novellám olvasható benne.

Töltsd le ingyen az eyn.hu oldalról!

 

 

 


Késő bánat

A Késő bánat című novellám elolvasható a Kiskegyed oldalán.