TOP10 karácsonyi szám

Unjátok a rádiók agyonjátszott karácsonyi számait? Hallgassátok ezeket!

Ezzel a kis összeállítással szeretnék nektek kellemes ünnepeket kívánni! Fogadjátok szeretettel!

10. Add tovább – Csondor Kata

2009 telén a csapból is a T-Mobile reklámdala folyt. Akkor csömöröm volt tőle, most már viszont szívesen szürcsölök el mellette egy forró teát.

9. Jose Feliciano – Feliz Navidad

Egy táncos karácsonyi dal! Ha meghallom, legszívesebben rögtön táncra perdülnék! Ti nem? 🙂

8. Ha hallod a harangok hangját – Delhusa Gjon

Gyerekkoromban nagyon sokat hallgattam ezt a számot, és még most is elvarázsol. Nektek is tuti meghozza a karácsonyi hangulatot! Hallgassátok csak!

7. Shake up Christmas – Train

Nálam valahogyan mindig betalálnak a Coca Cola reklámzenéi, és a Train slágerével sincs ez másként. A sok csöpögős karácsonyi dal között — hogy stílszerű legyek — üdítően hat.

6. Let it Snow – Dean Martin

Egy kellemes, lötyögős klasszikus, ami számos feldolgozást megélt már — és bizonyára még fog is néhányat. Nekem a Dean Martin-féle változat a kedvencem. Akad valaki, akinek nem melengeti meg a szívét?

5.  Carol of the Bells – John Williams

Van valaki, akinek nem a Reszkessetek betörők! ugrik be róla? Büszkén vállalom, hogy nekem nincs karácsony Kevin nélkül, így a Carol of the Bells is mindig terítékre kerül.

4. All I Want for Christmas is You – Olivia Olson

Szerintem Mariah Carey gond nélkül megélne az ebből az egy számából befolyt jogdíjak után. De én inkább az Igazából szerelem című filmhez készült változatot ajánlom nektek, ekkor még Andrew Lincoln nem a zombikat irtotta, hanem a hősszerelmest alakította. Hát nem cuki?

3. Let It Go – Idina Menzel

Hiába múltam el 30, még mindig gyermeki lelkesedéssel hallgatom ezt a számot (és nézem a Jégvarázst). Fülbemászó dallama vízkeresztig ki se megyek a fülekből!

2. Christmas Is All Around – Bill Nighly

Újabb dal az egyik kedvenc karácsonyi filmemből. Az angoltanárom mesélte, hogy Angliában egy időben minden esküvőn felcsendültek a Love Is All Around dallamai. Nem csoda, hogy a film alkotói is feldolgozták. Nagyon bírom Billy Mack, azaz Bill Nighy előadásában! És ti?

1. Last Christmas – Mága Zoltán

Egy valamirevaló karácsonyi dalos listáról nem hiányozhat a Wham! slágere. De ha már a könyökötökön jön ki George Michael előadásában, akkor hallgassátok Mága Zoltán feldolgozását! Fantasztikus!

Nektek melyik a kedvencetek?

*

Tetszett a cikk? Osszátok meg ismerőseitekkel is!

Megtaláltok a Facebookon és az Instagramon is.

Iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy értesüljetek a friss bejegyzésekről, DIY ötletekről és akciókról, és töltsétek le az ajándék novellát!
Feliratkozom

Támogasd a munkámat, hívj meg egy kávéra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük