Mese felnőtteknek, vagy amit akartok

Már egész korán mesék pattantak ki a fejemből, és nem is nagyon távolodtam el ettől a műfajtól. Mert hát milyen kategóriába lehet sorolni egy olyan könyvet, amiben van kaland, akció, románc, tény és fikció, az egyik főszereplő pedig egy angyal, aki Menny és Pokol között mindent bejár? Misztikus regény? Szerelmes regény? Kalandregény? Misztikus szerelmes regény? Misztikus szerelemes kalandregény? Mese, nem? Mese felnőtteknek.

A Lámpás nyomában elsősorban a (lélekben) fiatal felnőtteknek szól, azon belül is inkább a női nemnek. Azonban a tesztolvasóim 2/3-a férfi volt, 1/3-a pedig nemhogy a young adult, de még a new adult korosztályból is kiöregedett, ennek ellenére pozitív visszajelzést kaptam tőlük. Úgyhogy ha éppenséggel nem egy fiatal nő vagy, akkor sem kell elmenekülnöd! 🙂

Ha nincs partnered, de egy kis romantikára vágysz; ha van, de már el is felejtetted, mi fán terem; ha egy izgalmas, földöntúli sztorira vágysz; ha a tennél egy utazást a fantázia birodalmában; vagy egyszerűen ki akarsz szakadni egy rövid időre a szürke hétköznapokból, akkor neked való ez a könyv!

*

Tetszett a cikk? Osszátok meg ismerőseitekkel is!

Megtaláltok a Facebookon és az Instagramon is.

Iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy értesüljetek a friss bejegyzésekről, DIY ötletekről és akciókról, és töltsétek le az ajándék novellát!
Feliratkozom

Támogasd a munkámat, hívj meg egy kávéra!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük