Alkotói válság

Úgy egy év után volt alkalmam találkozni vele. Rusnya egy dög. Más irányba tereli az ember gondolatait, lustulásra csábít – és ragaszkodó.

Eljutottam valameddig, és innen hogyan tovább?

Térjünk csak vissza a Minden kezdet nehéz című posztomhoz, és egészítsük ki ezt a közhelyet: minden kezdet nehéz, de a folytatás sem könnyű!

Különböző indokokkal (kifogásokkal) vagy fél évig halogattam az írást. Kevés volt az a napi másfél óra pötyögés, amelynek egy része abból állt, hogy visszaolvastam az aktuális fejezetet. Lassan haladtam, elment a kedvem. Talán a hideg téli időjárás is közrejátszott.

Ám 2012 tavaszán nem csupán a fagyott természet, hanem megdermedt ihletem is olvadozni kezdett. De nem álltam neki rögtön írni, hagytam, hadd gyűljön a kényszer, hadd szaporodjanak az ötletek, és rendeződjenek a történet folytatásává. Végül győzedelmeskedtem a bestia felett: júniustól úgy írtam, akár egy megszállott. Az eredményét pedig akár már a kezetekben is tarthatjátok! 🙂

*

Tetszett a cikk? Osszátok meg ismerőseitekkel is!

Megtaláltok a Facebookon és az Instagramon is.

Iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy értesüljetek a friss bejegyzésekről, DIY ötletekről és akciókról, és töltsétek le az ajándék novellát!
Feliratkozom

Támogasd a munkámat, hívj meg egy kávéra!

1 című bejegyzés “Alkotói válság” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük