A sztori

Eljött az ideje, hogy kicsit többet eláruljak a történetről. Következzék a sztori nagy vonalakban.

Sarah – a huszonegy éves lány – két lábbal a földön jár, nem hisz a természetfeletti dolgokban. Megismerkedik egy különös férfivel, aki azt állítja magáról, hogy angyal. A vonzó idegen, Ronael elmondása szerint Lucifer megkaparintotta a Mennyek Kulcsát, és végzetes következményekkel jár az emberiségre nézve, ha nem szerzi vissza időben. Arra kéri Sarah-t, segítsen megtalálni az emberek világában bujkáló Lovasokat, az Apokalipszis Négy Lovasát, mert az út rajtuk keresztül vezet a Pokolba, ahol a Kulcsot őrzik.

Te hinnél valakinek, ha ezt a mesét próbálná beadni neked? Ugye hogy nem!

Nos, Sarah sem. Bolondnak nézi Ronaelt, akitől jobb mihamarabb megszabadulni. Csakhogy ez nem megy ilyen könnyen. És nem is biztos, hogy annyira szabadulna tőle… ráadásul egy idő után a férfi sztorija sem tűnik olyan abszurdnak!

Ronael pillanatok alatt romba dönti Sarah a mindenségről, Mennyről és Pokolról alkotott elképzeléseit, és a lány hatására a szenvtelen angyal is kezdi máshogyan szemlélni a világot. Kalandjaik során bejárják a Földet, találkoznak hihetetlen fényűzéssel és elképesztő nyomorral, hétköznapi és fura figurákkal.

Végül sikerül-e megmenteniük az emberiséget a pusztulástól? Vajon képes-e Sarah meghódítani az angyal fagyos szívét, vagy elfelejti őt mindörökre? A kérdésekre a válaszokat megtalálod a könyvben!

*

Tetszett a cikk? Osszátok meg ismerőseitekkel is!

Megtaláltok a Facebookon és az Instagramon is.

Iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy értesüljetek a friss bejegyzésekről, DIY ötletekről és akciókról, és töltsétek le az ajándék novellát!
Feliratkozom

Támogasd a munkámat, hívj meg egy kávéra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük