Üdvöz légy, Idegen!

Kedves Látogató! Először is engedd meg, hogy első bejegyzésem alkalmából üdvözöljelek a blogomon! Már nagyon vártam, hogy elindíthassam, ugyanakkor féltem is tőle, mert ez egy új műfaj a számomra. Bízom benne, kedved leled majd a soraimban, és visszatérő vendég leszel az oldalamon. A téma nem más lesz, mint a könyvek és az írás, annak minden örömével és nyűgével. No meg persze a könyvem.

Szögezzük le rögtön az elején, nem vagyok képzett író. Gyakorlatot a főiskolai beadandók által szereztem (eddigi legterjedelmesebb munkám a szakdolgozatom volt), illetve az egyik könyvtár számára készítettem olvasónaplókat. Azonban az írhatnék mindig is ott motoszkált bennem.

Olvastad Margit Sandemo Jéghegyek népe című könyvsorozatát?

Én igen. Mind a negyvenhét kötetet. Háromszor. A kedvenc részeimet többször is. Javíthatatlanul romantikus lelkemet ez által ejtették rabul a misztikus, szerelmes regények, így amikor írásra adtam a fejem, nem volt kérdés, hogy a központi témám a szerelem lesz, némi természetfelettivel fűszerezve.

Ha te is szereted a misztikus, szerelmes regényeket, akkor itt a helyed!

*

Tetszett a cikk? Osszátok meg ismerőseitekkel is!

Megtaláltok a Facebookon és az Instagramon is.

Iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy értesüljetek a friss bejegyzésekről, DIY ötletekről és akciókról, és töltsétek le az ajándék novellát!
Feliratkozom

Támogasd a munkámat, hívj meg egy kávéra! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük