Könyv

A Lámpás nyomában Küldetés, mely a Pokolba visz

Egy halandó és egy angyal. Egy kulcs. És egy démoni sereg, ami elválasztja őket egymástól.

Meddig terjed a mese világa? Mi választja el a valóságtól? És mit tehet egy hétköznapi lány, amikor átlépi a kettő közt húzódó határt?

Sarah felszolgálóként tengeti mindennapjait. Meg van róla győződve, hogy az angyalok és démonok a képzelet szüleményei, mégis ő talál rá a mennybéli lényre, Ronaelre.

Az angyalnak vissza kell szereznie az ellopott Lámpást az Alvilágból, ám csak akkor tud alászállni érte, ha megtalálja az emberek közt rejtőző Lovasokat. A számára ismeretlen közegben való eligazodáshoz szüksége van a lány segítségére. Együtt erednek a bukott angyalok nyomába, amivel hihetetlen események sora veszi kezdetét.

Sarah-t minden veszély ellenére elbűvöli az a világ, amelybe bepillantást nyer, miközben érzései Ronael iránt egyre inkább elmélyülnek – azok viszonzására azonban éppoly csekély az esély, mint küldetésük teljesítésére…

Egy angyalt szeretni még sosem volt ilyen kockázatos!
 

Kattints és olvass bele!

 

Néhány vélemény a Molyról

“Lebilincselő, hangulatos, fordulatos történet, hihető karakterekkel, drámával, mesével. Aki kikapcsolódna pár órára, ne keressen tovább!” (KNW)

“Ez a regény nem érdemli meg, hogy elhanyagolják. Ajánlom mindenkinek, aki él és mozog, mert tutira magával fogja ragadni.” (K. Nóra)

“A sztereotípiáknak pedig végképp ellentmond a történet, hiszen gyakorlatilag semmi sem az és olyan, mint ahogy azt első nekifutásra gondolnánk. (…) A regény segít látni a teljes képet, figyelmeztet a dogmatikus gondolkodás hátulütőire, felskiccel egy követendő értékrendet. Érdekes, újszerű megközelítés, misztikus-romantikus köntösbe bújtatva. Elgondolkodtató, kellemes kikapcsolódást adó könyv.” (Szilvi3672)

“A könyv olyan borzongató túlvilági vidékekre is elvezet bennünket, amilyeneket élő ember szeme soha nem láthat. S talán jobb is így. Itt lebben fel a fátyol arról a titokról, amely a történet során folyamatosan adagolt meglepetésekre felteszi a koronát.” (E. Éva)

“…abszolút fikcióként tekintettem a könyvre, így egy jól felépített misztikus háttértörténeten alapuló, romantikus kalandregényt kaptam.” (B. Erika)

“Tökéletes olvasmány a strandra, napozáshoz, bár a regénybeli események izgalmasabbá válása akadályozhatja a napozás közbeni elszunnyadást :)” (O. Andrea)

“…mindenképp a javára írhatjuk a műnek, hogy nem klisékkel dolgozik, a fekete-fehér mellett megpróbálja felvillantani a szürke összes árnyalatát is. (…) Ahogy sokasodnak a kalandok, nő a feszültség és halad előre a történet a meglepő csavarokon át a végcél felé, úgy gyorsul egyre sodróbbá. Legalábbis én egy éjszaka alatt kiolvastam. Úgyhogy ajánlom mindenkinek, aki szereti a romantikát, a szerelmet, a karizmatikus főhősöket, a pergő akciódús cselekményt és a misztikus mondanivalót. (K. Eszter)