Kalandok a fantázián innen és túl

Szerettek olvasni? Kedvelitek a fantasyket, a meséket és a kalandregényeket? Szívesen megismernétek néhány hazai szerzőt?

Ha igen, akkor érdemes ellátogatnotok február 20-án 18 órakor a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Könyvtár olvasótermébe!

Három író, három különböző műfaj, de van valami, ami összeköt bennünket: a FANTÁZIA!

konyvbemutatoszfv.jpg

Tomcsik Nóra visszakalauzol bennünket a huszadik század elejére A változások kora című történelmi kalandregényén keresztül (a könyvről szóló élménybeszámolómat itt találjátok – a kötet folytatása, Az elveszett ifjúság is igazán izgalmas), majd a mesék birodalmába repít bennünket A hercegnő és a sárkányok dala című meseregényével.

tomcsiknorival.jpgTomcsik Nórával egy író-blogger-olvasó találkozón (2017. július)

Krencz Nóra egyedi módon közelíti meg a halhatatlanságot Megszámlálhatatlanban, és ezen az eseményen mutatja be először a sorozat második kötetét, A hófehér másvilágot. (Az első részről, A hordozóról írt értékelésemet itt olvashatjátok.) A könyvsorozathoz kapcsolódó blogregényét ingyen olvashatjátok. Érdekességként megemlítem, hogy Nóra első könyvbemutatóján én voltam a beszélgetőpartnere. 🙂

kn_konyvbemutato2.jpgKrencz Nórával az enyingi könyvbemutatóján (2017. június)

T. C. Lang, azaz én, pedig elárulom, hogy miben más A Lámpás nyomában, mint a többi angyalos történet (például az én romantikus kalandregényemben nem Ádám az első ember, nem éhínség az apokalipszis negyedik lovasa, és még Lucifer történetén is csavartam egyet).

Mesélünk az írás folyamatáról, annak szépségéről és gyötrelmeiről, megosztjuk tapasztalatainkat a könyvkiadás nehézségeiről és buktatóiról, eláruljuk, hogyan tolerálja a családunk az írás iránti szenvedélyünket, és szó esik még még sok más dologról is. Természetesen szívesen válaszolunk minden kérésre, sőt, szívből reméljük, hogy a közönség is aktívan részt vesz a beszélgetésben! 🙂 És talán itt sem tör ki a zombiapokalipszis. 🙂

A rendezvényen Krencz Virág olvas fel a könyvekből.

Részvételi szándékotokat jelöljétek bátran a Facebook-eseménynél.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

*

Tetszett a cikk? Osszátok meg ismerőseitekkel is!

Megtaláltok a Facebookon és az Instagramon is.

Iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy értesüljetek a friss bejegyzésekről, DIY ötletekről és akciókról, és töltsétek le az ajándék novellát!
Feliratkozom

Támogasd a munkámat, hívj meg egy kávéra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük