Ha egy magyar Twilightot vársz…

…csalódni fogsz, ugyanis nem szerepelnek vámpírok a könyvemben. Illetve igen, de csupán egy jelmezbál erejéig. Nincs velük semmi bajom, sőt a farkasemberekkel sem, pláne olyannal, mint Taylor Lautner… 😉

A viccet félretéve, én az angyalokat és démonokat favorizálom. Talán az előző bejegyzésemben említett Jéghegyek népe-sorozat az oka, talán az Odaát miatt, talán az Angyalok városa tehet róla, netán a Bűbájos boszorkák tiltott angyal (majd démon) szerelme áll mögötte, vagy valahol mélyebben gyökerezik a vonzalmam irántuk, magam sem tudom.

Mielőtt csalódottan továbblépnél innen egy másik oldalra, előrebocsájtom, hogy akciónak és romantikának ez a könyv sincs híján, és egy égi tünemény vagy egy pokolbéli lény is lehet olyan érdekes, mint egy vérszívó vagy egy fenevad.

Meg kell hagyni, Stephanie Meyer a megszokottól merőben eltérően közelítette meg a vámpírokat. Hozzá hasonlóan én is igyekeztem az angyalokról kialakult jóságos képet árnyalni, letörni a szárnyaikat. Hogy ez mennyire sikerült? Hamarosan kiderül!

*

Tetszett a cikk? Osszátok meg ismerőseitekkel is!

Megtaláltok a Facebookon és az Instagramon is.

Iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy értesüljetek a friss bejegyzésekről, DIY ötletekről és akciókról, és töltsétek le az ajándék novellát!
Feliratkozom

Támogasd a munkámat, hívj meg egy kávéra! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük