Extravagáns húsvéti tojás azoknak, akik nem elégednek meg az átlagossal

Már megint nem bírtam magammal, és alkottam valami különlegeset, pontosabban alkottunk, ugyanis a férjem és a fiam is besegítettek a tojásfestésbe.

Szeretem a hagyományos, színes tojásokat, azonban a fiam képes beleugrasztani bármilyen őrültségbe, én pedig, mint egy hű kutya, követem „gazdám” minden szavát. Így születtek meg az alább látható tojások. 🙂

Mi kifújt tojásokra pingáltunk, de ha főtt tojásokat használtok festővászonnak, nagy örömöt szerezhettek a locsolóknak! 😉 Zsírtalanítás után ceruzával megrajzoltuk a mintákat, majd alkoholos filccel kontúroztunk, felöltöztettük őket színes ruhába (a hobbifesték a legideálisabb a színezéshez), végezetül megerősítettük a kontúrokat. Így készíthettek ti is egyedi, különleges tojásokat!

husvet_2016.jpg

Kellemes húsvéti ünnepeket – a lányoknak sok locsolót, a fiúknak temérdek piros tojást – kívánok!

*

Tetszett a cikk? Osszátok meg ismerőseitekkel is!

Megtaláltok a Facebookon és az Instagramon is.

Iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy értesüljetek a friss bejegyzésekről, DIY ötletekről és akciókról, és töltsétek le az ajándék novellát!
Feliratkozom

Támogasd a munkámat, hívj meg egy kávéra!

Mentés

1 című bejegyzés “Extravagáns húsvéti tojás azoknak, akik nem elégednek meg az átlagossal” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük