Egyszerű, de nagyszerű halloweenmécsesek

Emlékszem, amikor gimnazistaként halloweenbulira szerettünk volna termet bérelni, akkor olyan megütközve néztek ránk, mintha a temetőben terveztünk volna összejövetelt tartani. Mondanom sem kell, a termet nem kaptuk meg. Azóta eltelt másfél évtized, és a világ nagyot változott. Már Magyarországon is dívik a tökfaragás, az ijesztő jelmezekbe öltözés és a halloweendekoráció. Utóbbihoz szeretnék nektek néhány egyszerű, mégis látványos ötlettel szolgálni, amiben a csemetéitek is tudnak segíteni!

Ki ne dobjátok a bébiételes vagy tormásüveget! Szuper mécsestartókat lehet belőlük készíteni! Tavaly a fiammal aranyos szellemmécseseket gyártottunk. A dekorációt fel lehet dobni a vasárnapi húslevesből megmaradt csontokkal. 🙂

Az üvegfestés menetét és néhány trükköt ebben a posztomban foglaltam össze, ahol karácsonyi dekorációk, illetve vázák elkészítését mutatom be.

halloween1.jpg

halloween2.jpg

Idén nem üvegfestéket, hanem akrilfestéket használtunk. Először kikentük az üvegek belsejét, majd kívülről arcot pingáltunk rájuk.

halloween3.jpg

Az Unicum üvege tökéletesen alkalmas pókháló mintához. 🙂 Simán is beleállíthattok egy gyertyát (ebben az esetben számoljatok azzal, hogy a műveteken végigszánt a viasz), de vághattok köré kartonból egy kört vagy egy nagy pókot, hogy arra folyjon rá.

halloween4.jpg

Nektek melyik a kedvencetek?

*

Tetszett a cikk? Osszátok meg ismerőseitekkel is!

Megtaláltok a Facebookon és az Instagramon is.

Iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy értesüljetek a friss bejegyzésekről, DIY ötletekről és akciókról, és töltsétek le az ajándék novellát!
Feliratkozom

Támogasd a munkámat, hívj meg egy kávéra!

1 című bejegyzés “Egyszerű, de nagyszerű halloweenmécsesek” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük